Bank Rakyat VS Akaun Simpanan Bank Rakyat ‘Kalau dah ada akaun bank kat Bank Rakyat boleh dikira ada saham Bank Rakyat lah tu kan?’ Sayangnya, ianya tidak semudah itu. Tidak…

…tentang Permohonan Pinjaman Kenderaan bagi memudahkan anda untuk mencari maklumat yang lebih lanjut: kadar interest pinjaman kereta 2018, pinjaman kereta bank rakyat, kadar interest pinjaman kereta 2017, interest pinjaman kereta…

…anda maklumat-maklumat seperti ciri-ciri istimewa pinjaman, cara permohonan, dokumen yang anda perlukan dan sebagainya: PINJAMAN PERIBADI-i YAYASAN IHSAN RAKYAT Yayasan Ihsan Rakyat Pembiayaan Peribadi-i adalah sebuah pelan pinjaman peribadi Islamik…

…yang menjadikan skim pinjaman peribadi AEON Credit popular ialah kerana syarat-syarat yang dikenakan. Berbeza dengan pakej pinjaman peribadi bankbank lain di Malaysia, syarat-syarat yang dikenakan untuk personal loan AEON Credit…

…kereta anda secara online melalui online banking? Tak tahu? Sebenarnya semakan baki pinjaman kereta Maybank, Public Bank, Bank Islam dan banyak lagi sistem bank yang menawarkan perkhidmatan ini. Apa yang…

Pinjaman Peribadi Gaji Rendah CIMB Xpress Cash? Anda bergaji rendah dan mengalami kesukaran untuk membuat pinjaman peribadi? Tahukah anda bahawa anda juga sebenarnya berpeluang membuat pinjaman peribadi bersama dengan CIMB…

…MEMOHON PINJAMAN PERNIAGAAN DENGAN BANK GERENTI LULUS Berikut kami kongsikan 3 TEKNIK dan 4 PROSES untuk memohon pinjaman perniagaan dengan bank gerenti lulus. Jom! PROSES PERMOHONAN PINJAMAN Umumnya, proses permohonan…

…Tidak kisah lah sama ada pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman rumah dan sebagainya asalkan ianya melibatkan pinjaman bank. Namun skim penipuan ini akan cuba mengaburi mata anda dengan mengatakan mereka…

…sendiri. Alamat: Yayasan Bank Rakyat, 8th Floor, Tower 1 Menara Kembar Bank Rakyat, No.33, Jalan Rakyat, 50470, Kuala Lumpur, Malaysia No Telephone: +603 2612 9600 Email: yayasan@bankrakyat.com.my Masa Operasi: Isnin-Khamis,…